Waaraan herken je een Rebel?

Bij DevOps Rebels dagen wij je graag uit. Een echte Rebel zet zich elke dag weer in om de hoogste kwaliteit te leveren. Niet alleen voor onze klanten, maar vooral voor zichzelf. Want jij legt de lat sowieso al hoog. Vandaar dat jij graag je kennis en ervaring deelt om iedereen op jouw niveau te krijgen. Je bent een stabiele teamplayer, maar tegelijkertijd een kritische sparringpartner. Wij waarderen dwarse denkers, vooral als ze ons kunnen overtuigen dat hun visie het beste resultaat oplevert. Dit maakt ons wie we zijn: DevOps Rebels.

Wat kun je verwachten bij DOR?

Je gaat aan de slag in een innovatieve, informele omgeving waarbij iedereen om je heen een startup-mentaliteit heeft. Wij hanteren flexibele werktijden en zorgen voor een goede balans tussen on-the-job en remote werken. Een echte Rebel kan een enorme impact maken en groeit met ons mee. Het spreekt voor zich dat we jou ondersteunen in je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgen we dat die lat hoog blijft!

Mentor

Als Rebel geven wij je veel verantwoordelijkheid. Gelukkig sta je er nooit alleen voor. We geven je namelijk een mentor die je op allerlei vlakken kan helpen − zowel technische als andere. Onze mentors zijn ervaren engineers die al langer Rebels zijn. Zij helpen jou om te groeien in je kennis en verantwoordelijkheid. Verder kun je altijd rekenen op de hulp van je andere collega’s.

Teamwork

Wij werken met de DevOps-methode in één of meerdere teams. Als DevOps Rebel ben je projectlid van zowel interne als externe teams. Hierin werk je samen met externe developers, business owners, stakeholders en natuurlijk je mede-Rebels. Je kunt er dus op rekenen dat je met een diverse club aan mensen en disciplines samenwerkt. Hier kan jij veel van leren. Ook kunnen anderen op deze manier veel van jou leren.

Klanten

In de afgelopen jaren hebben we gewerkt voor bedrijven als Enexis, ING, Exact, We4Sea, Datlinq, MoneyMonk, Schuberg Philis, Witteveen+Bos en VanDeBron. 

Ben jij de volgende Rebel?

Bekijk hieronder de huidige vacatures. Zie jij hieronder geen vacature staan die op jouw wensen aansluit? Maar ben je er wel van overtuigd dat jij een Rebel in spé bent? Dan horen we graag van jou waarom.