De service Projecten is een welkome aanvulling voor ieder bedrijf dat extra kennis en ondersteuning nodig heeft om projecten als migraties en integraties optimaal uit te voeren. Bijvoorbeeld als het aan specifieke menskracht en kennis ontbreekt. Onze consultants hebben veel IT-kennis en ervaring en delen die graag.

Onze enthousiaste club DevOps Rebels consultants gaat tot het uiterste voor jouw technische uitdagingen. Zij creëren eigen regels zodat het beter past bij jullie zienswijzen, ambities en idealen. Ook stellen zij kritische vragen om de inrichting en het beheer van cloudomgevingen te optimaliseren. 

De service Projecten kan naar eigen wens worden ingezet, bijvoorbeeld om te Plannen, Uitvoeren of Compleet.

Plannen

De stip op de horizon is gezet en het gewenste resultaat is duidelijk, maar een goed plan ontbreekt. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met migratieprojecten en integraties van nieuwe systemen. Via werkmethodieken als Agile en Scrum en diverse projectmanagementsystemen nemen zij het bedrijf mee in een goed onderbouwd en uitvoerbaar projectplan. Zij gaan net een stapje verder en helpen jullie medewerkers die het plan daarna met ambitie kunnen uitvoeren. 

Project Planning
Project Uitvoering

Uitvoeren

Er ligt een concreet, goed onderbouwd en uitvoerbaar plan, maar specifieke kennis of ervaring ontbreekt in jullie bedrijf om het uit te voeren. Onze DevOps Rebels engineers mét deze kennis en ervaring staan te trappelen om jullie project doelgericht en ambitieus op te pakken. Met enthousiasme nemen zij medewerkers mee in de uitvoering, zodat jullie project binnen de gestelde tijd en budgetten is afgerond.

Compleet

Met de deeldienst Compleet nemen onze DevOps Rebels consultants en engineers het traject van A tot Z over tot het beoogde resultaat is behaald. 

Een migratie- of integratietraject starten wij altijd met een assessment om inzicht in de omgeving en situatie van jouw bedrijf te krijgen. Dit assessment is de basis van het plan dat wij met jullie ontwikkelen. Onder toezicht van DevOps Rebels wordt vervolgens het plan gedisciplineerd uitgevoerd. Waar nodig zijn wij eigenzinnig en kritisch, zodat we zeker kunnen borgen dat jouw technische doelstellingen worden behaald. Tijdens het traject delen onze consultants continu kennis. Je beschikt dus altijd over de juiste informatie én het traject wordt binnen de gestelde tijd en budgetten afgerond.

“Wij versterken en ondersteunen organisaties met innovatieve cloudoplossingen en een DevOps werkwijze.”

DevOps Rebels Team

Wanneer jij je eigen resources volledig wilt inzetten op development zorgen wij voor een veilige en stabiele omgeving waarin je je applicaties kunt doorontwikkelen. Hiervoor gebruiken we de nieuwste CI/CD-technieken en cloudoplossingen in AWS, Azure en GCP.

✅  Altijd een gekwalificeerd team standby      ✅  Voorspelbare, lagere IT-kosten      ✅  Trainingen

✅  Snelle oplossing van incidenten      ✅  Innovatie binnen handbereik