Vorige week hadden we het over het in kaart brengen van de doelstellingen die je wilt behalen in de #Cloud, deze week gaat het over #Data.

Wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het overstappen naar de Cloud, maar echt heel belangrijk is om in het begin rekening mee te houden, is de wet en regelgeving waar je je aan moet houden wat #dataverwerking betreft. We leven in een tijd waarin data ontzettend waardevol is. Data kan gevoelige bedrijfsinformatie bevatten maar ook privacygevoelige data die ten alle tijden beschermt moet worden. Elke organisatie heeft hiermee te maken, van klein tot groot, of je in de Cloud zit of niet.

Dus voordat je kunt beginnen met een Cloudmigratie moet je als organisatie in kaart brengen waar jij als organisatie aan wilt en dient te houden wat wet en regelgeving betreft.

Bij DevOps Rebels werken wij met een checklist van punten welke wij stapsgewijs met onze klanten doornemen. Op basis van deze checklist maken wij een migratieplan waarmee wij onze klanten helpen naar de Cloud.

Wilt u meer weten over de werkwijze van DevOps Rebels, de eerste stappen naar de Cloud of heeft u behoefte aan een adviesgesprek, neem dan contact op met Rebel Jerry of bezoek onze website www.devopsrebels.com

#cloud #outsourcing #migratie

No alternative text description for this image

Share This Story, Choose Your Platform!