DOR_logo_halfwhite.png

OVER ONS

Kundig

Persoonlijk

Transparant

Toegewijd

Flexibel

Wie zijn de DevOps Rebels?

DevOps Rebels bestaat uit een team van zeer ervaren DevOps Engineers.

In de afgelopen jaren hebben we gewerkt voor zowel enterprise-organisaties als start-ups and scale-ups. De mooiste ontwikkelingen binnen Cloud Management en CI/CD hebben we doorgemaakt. En nog steeds ontdekken we weer nieuwe technieken, methoden en tools die ons werk naar een hoger level tillen. Wij geloven in echte praktijkervaring en continue kennisverrijking. Dat stopt dus niet bij het behalen van een mooi certificaat. Misschien een beetje rebels, maar we gaan liever voor inhoud dan voor vorm.

Onze aanpak is altijd persoonlijk. We weten hoe het is om voor grotere organisaties te werken, maar zien ook de nadelen van communiceren over meerdere schijven. Daarom houden wij van korte lijnen en snel schakelen. Uiteraard is werken op afstand voor ons geen enkel probleem. Dagelijks houden wij video-standups met onze klanten. Maar geregeld face-to-face een kop koffie drinken en urgente zaken doornemen vinden wij een verrijking van de samenwerking.

Wij scheppen graag duidelijkheid. Daarom brengen we aan het begin van de opdracht eerst het complete applicatielandschap in kaart. Zo visualiseren we de huidige situatie en spreken we met je af wat we doen en wat niet. De voortgang bespreken we met periodieke rapportages en presentaties. Bovendien heb je altijd toegang tot onze code. Zo weet je precies wat we doen. Wel zo helder!

Als gedreven vakidioten gaan we tot het uiterste voor onze klanten. 24/7 waar nodig. En valt een incident buiten je SLA, dan kijken we toch hoe we je kunnen helpen. En snel. Graag werken we ook met jou samen. Voor ons ben je namelijk niet alleen een opdracht. We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw business. 

Onze ambitie is niet om de grootste aanbieder van DevOps outsourcing en detachering te worden. We houden namelijk niet van lange wachttijden en onpersoonlijke werkwijzen. Dat proberen we juist te voorkómen door ons heel flexibel op te stellen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?

Meer weten over DevOps Outsourcing, ICT-Beheer en uitbesteden van Cloud Management?

Neem dan contact op met mij:

Meer weten over recruitment of detachering van DevOps Engineers?

Neem dan contact op met mij:

Jerry Makkinje

Sales Manager

Fatos Canbolat

Business Manager

CONTACT

DevOps Rebels BV

Europalaan 100

3526 KS  UTRECHT

(t)   +31 (0) 85 208 2805

(m) info@devopsrebels.com

JURIDISCH

Privacy Verklaring 

Algemene Voorwaarden

(KvK) 67206565

SOCIAL

  • Ollos op LinkedIn
  • Twitter Social Icon

© 2020 DevOps Rebels B.V.