DevOps Rebels ontzorgt jouw bedrijf maximaal met de service Cloud Management. Met enthousiasme en ambitie nemen wij jullie complete (hybride) cloud infrastructuur onder ons beheer zodat jullie je volledig kunnen focussen op je core business.

Wanneer je een bedrijfs- of webapplicatie beschikbaar stelt in de cloud, dan moet deze ook beheerd worden. DevOps Rebels zorgt voor het beheer van je (hybride) cloud infrastructuur, inclusief applicaties. Onze Cloud Management bestaat onder meer uit:

  • Infrastructuur Assessment
  • Managed Cloud
  • Security & Compliance
  • Continuous Integration
  • Backup & Recovery
  • Monitoring
  • Support

Infrastructuur Assessment

De eerste stap van onze Cloud Management is het in kaart brengen van de huidige applicatie infrastructuur. Zo wordt jullie platform voor ons en voor jullie zelf overzichtelijk. Dit maakt tegelijkertijd duidelijk wat er nu al draait, waar optimalisaties gedaan moeten worden en waar mogelijke knelpunten zitten. Zo kunnen wij doelgericht jullie doelstellingen waarmaken.

Infrastructure Assessment
Cloud Management

Managed Cloud

Wij zorgen voor het beheer van cloudplatformen in Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google. Steeds vaker zien we dat platforms niet alleen in een public cloud draaien, maar in een hybride variant. Onze eigenzinnige dienstverlening sluit hier naadloos op aan. Overigens blijf jij altijd eigenaar van het public cloud account, zodat er geen vendor lock-in kan ontstaan. Wij houden zelf ook niet van lock-ins en doen er daarom niet aan.

Security & Compliance

Het begrip IT gaat hand in hand met ´Security & Compliance´. Veiligheid is in ieder IT-landschap belangrijk en wij begrijpen dat helemaal. Security is daarom voor ons altijd een  vast onderdeel van jullie cloudplatform. Daarnaast borgen we dat jouw cloud voldoet aan de wet- en regelgeving, en alle eisen die specifiek bij jouw branche horen.

Cloud Security
Continuous Integration Continuous Delivery

Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD) Support

DevOps automatiseert zoveel mogelijk, zodat jullie snel en kwalitatief goed kunnen werken. Onze ambitieuze engineers verlenen standaard ondersteuning om samen met jouw engineers CI/CD pijplijnen aan te sluiten. Hiermee gaat het proces ´van software development naar in productie draaien´ automatisch.

Hulp nodig bij het maken of optimaliseren van CI/CD pijplijnen? Bekijk onze services Cloud DevOps en Cloud Compleet

Backup & Recovery

Data is vaak het allerbelangrijkste component van een cloudomgeving. Alleen back-ups maken is niet voldoende, want je wilt ook weten of bij een calamiteit alle data weer teruggezet kan worden. Wij snappen dit! Daarom zorgen we ervoor dat op basis van jouw behoeftes en de betreffende wet- en regelgeving alle data veilig geback-upt wordt. Daarnaast testen onze engineers regelmatig restore acties. Zo weten wij en jij dat je data kunt terughalen én dat de procedure hiervoor werkt.

Backup & Recovery
monitoring alerting metrics reporting

Monitoring, metrics, alerting, reporting

Onze enthousiaste club DevOps Rebels doen het uiterste voor jou. Wij houden daarom niet op bij alleen simpele connectiviteit monitoring. Wij monitoren standaard de connectiviteit, performance én security van jouw cloudinfrastructuur. Daarbij werken we samen met de functionele monitoring zodat jij ook op dat vlak weet dat alles werkt.

Support

Tijdens kantooruren staat DevOps Rebels altijd voor je klaar. Deze support kun je uitbreiden met de 24/7 storingsdienst zodat óók buiten kantoortijden problemen snel worden opgelost.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op! Kijk op onze Contact pagina en vul het formulier in of bel of email ons direct.