DOR_logo_halfwhite.png

CARRIERE

Jouw toekomst bij DevOps Rebels?

Bij DevOps Rebels dagen wij je graag uit. Een echte Rebel zet zich namelijk elke dag weer in om de hoogste kwaliteit te leveren. Voor ons en onze klanten, maar vooral ook voor jezelf. Omdat je graag de lat hoog legt en een gezonde dosis persoonlijke inbreng niet schuwt. Je bent een stabiele team-player, maar ook een kritische sparringpartner en zelfstandig denker. En dan mag soms best tegendraads zijn, wanneer je denkt dat jouw visie het beste resultaat gaat opleveren. Dit maakt ons wie we zijn: DevOps Rebels. 

Wat kun je verwachten als Rebel?

Je komt te werken in een innovatieve omgeving met een startup-mentaliteit. Dat betekent dat je een enorme impact kunt maken binnen ons bedrijf. Zo groei je samen met ons mee. Uiteraard kun je van ons verwachten dat we jou ondersteunen in je vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. De lat moet immers hoog blijven liggen! We zijn een informeel en dynamisch bedrijf met flexibele werktijden en een goede balans in on-the-job en remote werken.

 

Ben jij de volgende Rebel?

Bekijk hieronder de huidige vacatures. Zie je hieronder geen vacature of stage staan die bij jou aansluit maar denk jij toch dat je een goede Rebel zou kunnen worden, neem dan ook contact met mij op.

Business Manager

Fatos Canbolat

Senior DevOps Rebel
Daag me uit!
Sales Rebel
Daag me uit!
Junior DevOps Rebel
Daag me uit!
Stage Rebel
Daag me uit!
 

CONTACT

DevOps Rebels BV

Europalaan 100

3526 KS  UTRECHT

(t)   +31 (0) 85 208 2805

(m) info@devopsrebels.com

JURIDISCH

Privacy Verklaring 

Algemene Voorwaarden

(KvK) 67206565

SOCIAL

  • Ollos op LinkedIn
  • Twitter Social Icon

© 2020 DevOps Rebels B.V.